Fri frakt over 1000 kr
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Personvern

PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i BC Butikkdrift AS, heretter benevnt som behandlingsansvarlig.

 

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon og bokføring. 

Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd. 

 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

1    BEHANDLINGSANSVARLIG

BC Butikkdrift AS

Svåbekk 15

4790 Lillesand

E-post: post@karjolenbutikkene.no

 

2    VÅR BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER

2.1    Registrering og innsamling av personopplysninger

Når du handler hos karjolenbutikkene.no er det noen opplysninger som kan registreres og lagres, dette kan eksempelvis være opplysninger slik som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Dette er personopplysninger du frivillig gir fra deg når du for eksempel gjennomfører et kjøp i nettbutikken eller tar kontakt med kundeservice via chat eller e-post. 

 

2.2    Hva personopplysningene brukes til

Karjolenbutikkene.no benytter personvernsopplysningene for å gi deg som kunde de varene eller tjenestene du har registrert deg for. Dette er informasjon vi trenger for å kunne administrere ditt kundeforhold, gjennomføre leveranse, håndtere eventuelle reklamasjoner, samt fakturering. 

Som kunde vil du, kunne motta e-post rundt ditt kundeforhold. Vi vil eksempelvis sende deg ordrebekreftelse på bestillinger du har lagt inn, samt melde inn ditt telefonnummer til postselskapet slik at du vil kunne motta informasjon om pakkeleveransen. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til. 

 

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde vil du kunne motta nyhetsbrev, så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrevet ved å klikke på avmeldingslenken i e-posten. 

 

2.3    Hvor lagrer vi informasjonen

Karjolenbutikkene.no er en e-handelsplattform levert av Mystore.no AS og data lagres i deres skytjenester hos Amazon Cloud Services (AWS) sitt datasenter i Irland. 

 

2.4    Underleverandører
Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres 

 

Vipps:

Om en betaler med Vipps i nettbutikken (eller vår fysiske butikk) vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

 

Klarna:

Om en betaler med Klarna i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Klarna for kreditt.

 

Google Analytics:

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

 

Logistra:

Logistra er vår leverandør av EDI-løsning. Når du handler i vår nettbutikk så vil informasjon som navn, telefonnummer og adresse deles med Logistra for utskrift av fraktbrev og transport-etiketter.

 

Bring:

Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

 

3    OPPBEVARING OG LAGRING AV PERSONOPPLYSNINGER
Dine personopplysninger blir kun lagret så lenge BC Butikkdrift AS har et saklig behov for dette, og opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

 

4    DINE RETTIGHETER
Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven. Du kan også kreve retting og sletting av personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning.

 

5    BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER «COOKIES» 
En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år. Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

 

Bruk av våre butikkløsninger

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

 

Bruk av Klarna Checkout

Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Klarna Checkout settes det informasjonskapsler fra Klarna. Mer informasjon på https://www.klarna.com/no/cookies/.

 

Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

 

Google Adwords

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.